Huis van Sinterklaas

Wanneer:
20 november 2019 – 4 december 2019 hele dag
2019-11-20T00:00:00+01:00
2019-12-05T00:00:00+01:00
Waar:
Huis van de Nijmeegse Geschiedenis
Kosten:
Gratis
Contact:
Huis van Sinterklaas
Huis van Sinterklaas @ Huis van de Nijmeegse Geschiedenis

Verlanglijstje maken, schoentje voor de warme kachel zetten, luidkeels liedjes zingen en genieten van snoepgoed. Sinterklaas komt weer met zijn stoomboot naar het koude Nederland! Samen met zijn Pieten verblijft Sinterklaas vanaf woensdag 20 november tot en met woensdag 4 december in Het Huis van Sinterklaas in Nijmegen.

Op verschillende locaties in het centrum is van alles te beleven. Vertel je grootste wens in De Pieten Wensenwinkel in de Marikenstraat, versier je pannenkoek op het Het Pieten Pannenkoekenterras bij ’t Hoogstraatje, kom kleuren in De Pieten Kleurhoek bij de Regenboog, doe De Pieten Speurtocht in de bibliotheek en ga op zoek naar ‘chocoladeletters’ in de Hertogstraat.

Bij elke activiteit wordt je beloond met een stempel voor in jouw eigen Pietenboekje. Heb je alle stempels verzameld? Neem dan jouw ingevulde Pietenboekje mee naar Het Huis van Sinterklaas. De Sint zal je Pietenboekje ondertekenen.

Sinterklaas is iedere woensdag, zaterdag en zondag aanwezig in het Huis.

Wil jij nou meer informatie over overige activiteiten in de binnenstad, kijk dan op hethuisvansinterklaas.nl/centrum-nijmegen

Sinterklaas en zijn Pieten hopen jou snel te zien!