Pop-up Museum 024Geschiedenis

Wanneer:
1 oktober 2020 – 1 november 2020 hele dag
2020-10-01T00:00:00+02:00
2020-11-02T00:00:00+01:00
Waar:
Huis van de Nijmeegse Geschiedenis
Kosten:
Gratis
Contact:
024Geschiedenis
Pop-up Museum 024Geschiedenis @ Huis van de Nijmeegse Geschiedenis

Tijdens de Maand van de Geschiedenis zal historisch Nijmegen ook dit jaar weer alles uit de kast trekken voor een weekend vol leuke en leerzame evenementen, met als thema dit jaar: Oost/ West. Met het oog op de huidige maatregelen zal het dit jaar een andere editie worden dan voorgaande jaren, maar dat zal niet in de weg staan van de verschillende artikelen, films en live streams die dit jaar online zullen verschijnen. Daarnaast is de pop-up tentoonstelling gedurende de hele maand wél fysiek te bezoeken in het Huis van de Nijmeegse Geschiedenis.

Het Huis van de Nijmeegse Geschiedenis is gratis toegankelijk, een vrijwillige bijdrage wordt erg op prijs gesteld en ingezet om ons expositie- én activiteitenaanbod nog aantrekkelijker te maken. Kijk voor actuele openingstijden op onze website.

Je vindt het Huis van de Nijmeegse Geschiedenis op het Mariënburg 26 in het hartje van Nijmegen.

Indien je in de coronarisicogroep valt en toch een bezoek wilt brengen aan onze expositie, neem dan contact op via huisnijmeegsegeschiedenis@nijmegen.nl. Wij zullen in samenspraak een veilig en passend moment zoeken voor je bezoek. Minder weergeven

Het Pop-up Museum is t/m 1 november te bezichtigen.