Agenda

jun
1
ma
Het Huis zoekt vrijwilligers! @ Huis van de Nijmeegse Geschiedenis
jun 1 – dec 31 hele dag
Het Huis zoekt vrijwilligers! @ Huis van de Nijmeegse Geschiedenis

Het Huis zoekt vrijwilligers! Ben je geïnteresseerd in de geschiedenis van de oudste stad van Nederland? Wil je graag een bijdrage leveren aan de stad en haar geschiedenis? Vertel je graag over je passie?

Meld je dan nu aan als vrijwilliger bij het Huis van de Nijmeegse geschiedenis!

Hieronder zie je welke vacatures momenteel openstaan:

okt
8
do
Heb jij archeologisch talent? @ Huis van de Nijmeegse Geschiedenis
okt 8 – okt 31 hele dag
Heb jij archeologisch talent? @ Huis van de Nijmeegse Geschiedenis

Heb je archeologisch talent? Doe de test met echte scherven die de archeologen hebben gevonden in de Romeinse stad! Iedere woensdag, zaterdag en zondag gedurende de maand oktober kun je in het Huis van de Nijmeegse Geschiedenis ontdekken of jij het in je hebt om een echte archeoloog te worden! De test duurt ongeveer 15 minuten en is geschikt voor iedereen vanaf 7 jaar. Gezinnen kunnen zich aanmelden via info@hvdng.nl 

Deze workshop is een onderdeel van de programmering rondom de Maand van de Geschiedenis. Het thema van de Maand van de Geschiedenis is Oost/West. In het Huis van de Nijmeegse Geschiedenis is in oktober ook een tentoonstelling te bekijken waarin Nijmeegse culturele organisaties hun visie op het thema vertellen.

Kijk voor andere activiteiten in het kader van de Maand van de Geschiedenis op de website https://www.maandvandegeschiedenis.nl/. Voor specifieke Nijmeegse (online) activiteiten kun je terecht https://www.024geschiedenis.nl/, die ook het weekend van de Nijmeegse geschiedenis organiseren van 16 t/m 18 oktober.

okt
15
do
Plan uw bezoek!
okt 15 – nov 15 hele dag

Vanaf 15 oktober 2020 kun je het HvdNG alleen bezoeken met een reservering.

Digitaal reserveren kan via www.huisvandenijmeegsegeschiedenis.nl/reserveren

Of maak gebruik van de QR-code.