Kermis Kleurplaten & Kinderdocu

Het Huis van de Nijmeegse Geschiedenis nodigt alle jonge geschiedenisenthousiastelingen uit om samen met ons de sluiting van de kermisexpositie in te luiden op zaterdag 5 augustus om 11:00 uur. Kinderen zijn van harte welkom om te genieten van de korte documentaire “Louis van het Reuzenrad”, over kermiskind Louis die het rondreizende kermisbestaan loslaat. Tijdens de vertoning staat er verfrissend drinken klaar en wordt er heerlijke cake geserveerd om het feest compleet te maken.

Maar de pret begint al eerder, want van dinsdag 1 augustus tot en met zondag 6 augustus is het mogelijk om speciale kleurplaten op te halen bij het Huis van de Nijmeegse Geschiedenis. Jonge bezoekers kunnen hun creativiteit de vrije loop laten met kleurplaten van typische Nijmeegse
kermisattracties. Laat de attracties tot leven komen met vrolijke kleuren! Ook na de documentaire kan er bij ons gekleurd worden samen met de andere kleine kermisfanaten. En wat nog leuker is, er wordt een heuse prijsuitreiking gehouden tijdens de najaarskermis! De winnaar krijgt natuurlijk een speciaal prijzenpakket, en alle voltooide kleurplaten kun je op onze social media zien verschijnen. Het evenement begint om 11:00 en duurt tot ongeveer 12:00. Mis deze feestelijke afsluiting van de expositie niet en kom samen met je gezin genieten van een gezellige ochtend vol geschiedenis, plezier en creativiteit! We verwelkomen jullie graag op deze bijzondere dag. Tot dan!

Deelname is gratis.

Datum

05 aug 2023
Verlopen!

Tijd

11:00 am - 12:00 pm
Categorie