Home Events - Huis van de Nijmeegse Geschiedenis Workshop Striptekenen door Tim Artz

Workshop Striptekenen door Tim Artz

In het kader van het Limes Festival geeft tekenaar Tim Artz een workshop striptekenen in het Huis van de Nijmeegse Geschiedenis. Tijdens deze workshop ga je leren hoe je met een paar simpele vormen verschillende dingen en zelfs hele mensen kan tekenen. Uiteindelijk gaan we met behulp van deze vormen Romeinse voorwerpen en een Romeinse soldaat tekenen. De workshop duurt ongeveer 45 minuten, met een kleine vragenronde achteraf. Tussendoor kunnen er ook vragen worden gesteld.

Om 13:00 en 14:00 starten workshops voor jongere kinderen. Om 15:00 en 16:00 zijn de workshops toegespitst op volwassenen en oudere kinderen. Meld je aan via het formulier onderaan deze pagina!

Over Tim Artz
Tim leerde het teken-vak bij Donald Duck weekblad, waarvoor hij sinds 2009 als freelancer strips tekent. Zijn strips vallen op door een expressieve stijl en de vele gags. Sinds 2015 tekent hij ook zijn andere jeugdhelden, Bommel en Tom Poes.

Hij studeerde Communication & Multimedia design aan de HAN en is daardoor ook thuis in grafische vormgeving en animatie. Als striptekenaar en illustrator werkt Tim voor het Donald Duck weekblad, Disney TV Animation, Albert Heijn, Uitgeverij Cliché en Dromenjager BV.

Tim woont en werkt in Nijmegen.

Aanmelden

Datum

06 jan 2024
Verlopen!

Tijd

13:00 - 17:00