De wereld wandelt

Uit Het Digitale Huis
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Let op: deze website is momenteel onder constructie. Helaas zullen hierdoor niet alle pagina's naar behoren functioneren. Onze excuses voor het ongemak!

Mieke Klein-Visscher, Chris Bos, Wil Doctors van Leeuwen, Wim van der Laaken en Marcel Claassen, De wereld wandelt. Uitgegeven door de KNBLO ter gelegenheid van de 75e Internationale Vierdaagse Afstandsmarsen (Nijmegen 1991).


Creative commonslicentie

De teksten uit dit jubileumboek uit 1991 zijn door de KNBLO in juni 2009 ter beschikking gesteld onder een Creative Commons Naamsvermelding-Niet-commercieel-Gelijk delen licentie. Hierdoor konden de teksten ingevoerd worden voor de artikelen over de vierdaagsemarsen per jaar en enkele aanvullende artikelen. Er zijn enkele kleine wijzigingen aangebracht in de oorspronkelijke tekst uit het boek. Het betreft enkele typefouten, de verbetering van oude spelling en de aanpassing van tijdsaanduidingen als 'zestig jaar geleden'.

Aanvulling

Als aanvulling op deze artikelen tot 1990 heeft Marcel Claassen in juni 2009 aanvullende artikelen geschreven voor de jaren 1991-2008.