header wiki – Huis van de Nijmeegse Geschiedenis

Help:Login

Uit Huis van de Nijmeegse Geschiedenis

Ga naar: navigatie, zoeken
HULPBOX
Direct naar Hulp bij
Artikel toevoegen Meewerken
Verhaal toevoegen Registreren en aanmelden
Afbeelding toevoegen Zoeken
Recente wijzigingen Navigatie
Uitgebreid zoeken Hulp bij afbeeldingen toevoegen
Zoeken naar afbeeldingen

Registreren

Om in Het digitale Huis iets te kunnen toevoegen is het noodzakelijk dat u aangemeld bent. Zonder aanmelden kunt u alle artikelen lezen maar geen nieuwe artikelen maken of reacties toevoegen. De eerste keer als u iets wilt toevoegen moet u zich registreren.

In verband met spam, waardoor automatisch nieuwe gebruikers aangemaakt worden, is het zelf registreren tijdelijk uitgeschakeld. Als u wilt meewerken aan het toevoegen van artikelen of bewerken van artikelen in het Digitale Huis of een reactie wilt plaatsen, dient u voortaan een verzoek hiervoor te sturen naar info@huisvandenijmeegsegeschiedenis.nl. Met dit verzoek verklaart u ook in te stemmen met de Algemene voorwaarden.

Geef bij uw verzoek ook aan welke gebruikersnaam u wilt gebruiken. Een gebruikersnaam is persoonlijk, deel deze niet met anderen. Al uw bewerkingen in artikelen worden onder de gebruikersnaam opgeslagen en komen bij de geschiedenispagina in beeld.

Het is niet mogelijk om met één e-mailadres meerdere gebruikersnamen aan te maken.

Aanmelden

Nadat u geregistreerd bent, hoeft u zich bij volgende bezoeken alleen maar aan te melden. Via 'aanmelden' bovenaan elke pagina komt u op de inlogpagina waar u uw gebruikersnaam en wachtwoord in kunt vullen. Bij de eerste keer aanmelden na de registratie moet u uw wachtwoord opnieuw instellen.

Wachtwoord vergeten

Mocht u uw wachtwoord zijn vergeten dan hoeft u alleen uw gebruikersnaam in te voeren en op de knop 'nieuw wachtwoord emailen' te klikken. U krijgt dan op het bij de registratie opgegeven emailadres een nieuw wachtwoord toegestuurd.

Gebruikersmogelijkheden

Als u niet bent aangemeld, staat boven in het scherm alleen 'aanmelden'. Nadat u zich heeft aangemeld komen hier de koppelingen voor uw eigen instellingen. U heeft de volgende mogelijkheden:

  • uw gebruikersnaam (dit is de koppeling naar uw eigen gebruikerspagina waar u persoonlijke verhalen en herinneringen kunt toevoegen)
  • mijn overleg (uw persoonlijke overlegpagina waar anderen commentaar kunnen achterlaten)
  • mijn voorkeuren (hier kunt u uw eigen instellingen wijzigen)
  • mijn volglijst (overzicht van de artikelen die u volgt)
  • mijn bijdragen (overzicht van uw artikelen en bewerkingen)
  • afmelden
KENNISBANK
Verder graven in de historie van stad en omgeving
FACEBOOK
Op de hoogte blijven van het laatste nieuws van het Huis
EDUCATIE
Projecten en maatwerk voor het onderwijs
VERHALEN
Verteld verleden