header wiki – Huis van de Nijmeegse Geschiedenis

Huis van de Nijmeegse geschiedenis:Info

Uit Huis van de Nijmeegse geschiedenis

Ga naar: navigatie, zoeken

Doel

Het digitale Huis van de Nijmeegse geschiedenis heeft als doel om zoveel mogelijk informatie, afbeeldingen en verhalen over de geschiedenis van Nijmegen te verzamelen en toegankelijk te maken. Niet alleen kunnen mensen de artikelen lezen maar ook zelf informatie of verhalen toevoegen.

Informatie uit het Regionaal Archief Nijmegen en de vijftig vensters uit de Canon van Nijmegen vormen de basis van deze wiki.

Redactie

De redactie van het digitale Huis van de Nijmeegse geschiedenis beheert de inhoud van de artikelen en ziet toe dat er op een correcte wijze, volgens de Algemene voorwaarden, gebruik van wordt gemaakt. U kunt voor vragen het beste gebruik maken van de optie om commentaar te geven bij de artikelen zodat in principe iedereen die meewerkt aan de wiki kan helpen bij het beantwoorden hiervan. Het is uitdrukkelijk niet de bedoeling om teksten of afbeeldingen naar de redactie te sturen met het verzoek om deze in de wiki te plaatsen.

Algemene voorwaarden

Iedereen die meewerkt aan het digitale Huis van de Nijmeegse Geschiedenis wordt geacht zich te houden aan de Algemene voorwaarden en de bepalingen over het auteursrecht, in het bijzonder het gebruik van de Creative Commons Licentie.

KENNISBANK
Verder graven in de historie van stad en omgeving
WEBLOG
Nieuws en achtergronden uit de praktijk
EDUCATIE
Projecten en maatwerk voor het onderwijs
VERHALEN
Verteld verleden