header wiki – Huis van de Nijmeegse Geschiedenis

Koninklijke Onderscheiding 2013 bij bijzondere gelegenheid

Uit Huis van de Nijmeegse Geschiedenis

Ga naar: navigatie, zoeken

De burgemeester heeft in 2013 4 Koninklijke Onderscheidingen uitgereikt bij een bijzondere gelegenheid

De heer prof. dr. P.M.J. Stuyt (64)[bewerken]

Ontving op zaterdag 25 januari de versierselen behorende bij zijn benoeming tot Officier in de Orde van Oranje-Nassau. Hij kreeg de Koninklijke Onderscheiding voor zijn jarenlange verdiensten op het gebied van onderzoek, patiëntenzorg, opleiding en onderwijs.

De heer W.H.Th.A.P. Knipping (47)[bewerken]

Ontving op zaterdag 14 maart de versierselen behorende bij zijn benoeming tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Hij kreeg de Koninklijke onderscheiding voor zijn verdiensten voor de vrijwillige Brandweer gedurende 22 jaar.

De heer prof. dr. Th. B. Voorn[bewerken]

Ontving op donderdag 12 september de versierselen behorende bij zijn benoeming tot Officier in de Orde van Oranje-Nassau. Hij kreeg de Koninklijke Onderscheiding voor zijn jarenlange verdiensten op het gebied van de huisartsengeneeskunde.

De heer P.J. Aalbers (79)[bewerken]

Ontving op vrijdag 15 november de versierselen behorende bij zijn benoeming tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Hij kreeg de Koninklijke onderscheiding voor zijn verdiensten voor de Biologische Dynamische Tuinvereniging Zesweg gedurende 10 jaar en voor de stichting Creatief Centrum Nijmegen-Zuid gedurende 20 jaar.

KENNISBANK
Verder graven in de historie van stad en omgeving
FACEBOOK
Op de hoogte blijven van het laatste nieuws van het Huis
EDUCATIE
Projecten en maatwerk voor het onderwijs
VERHALEN
Verteld verleden