header wiki – Huis van de Nijmeegse Geschiedenis

Zilveren Waalbrugspeld 2009

Uit Huis van de Nijmeegse Geschiedenis

Ga naar: navigatie, zoeken

Annemarie Bouwkamp (58)[bewerken]

Kreeg op donderdag 26 november de Zilveren Waalbrugspeld voor haar verdiensten voor Stichting Hulpdienst Nijmegen. Zilveren Waalbrugspeld voor Ben Brouwer

Ben Brouwer (51)[bewerken]

Ontving op zaterdag 6 september de Zilveren Waalbrugspeld voor zijn verdiensten voor Stichting Lent 800. Brouwer is jaarlijks actief bij de Lentse Overspelen en ook heeft hij zich in het verleden ingezet voor de jubileumfeesten ‘800 jaar Lent van begin tot end’.

Theo Hendriks (60)[bewerken]

Ontving op zondag 4 oktober de Zilveren Waalbrugspeld voor zijn verdiensten als dirigent voor het Gemengd Koor van Parochie De Goede Herder vanaf 1977.

Arie Hoks (73)[bewerken]

Ontving op maandag 21 december de Zilveren Waalbrugspeld voor zijn verdiensten voor Dierenweide Kobus, de dierenboerderij in het Florapark.

Leo Noordermeer (59)[bewerken]

Ontving op zaterdag 5 september de Zilveren Waalbrugspeld voor zijn verdiensten voor voetbalvereniging Trekvogels. Hij heeft zich ruim 35 jaar ingezet voor het jeugdbestuur in verschillende functies en zelfs meer functie tegelijkertijd.

Elle Saleming-van den Akker (55)[bewerken]

Ontving op zondag 21 november de Zilveren Waalbrugspeld voor haar verdiensten voor Kolpingvereniging Nijmegen en met name voor Carnavalsvereniging ’t Geberste Kruukske.

Han Weijers (70)[bewerken]

Ontving op dinsdag 1 september de Zilveren Waalbrugspeld voor zijn verdiensten voor de Nijmeegse Eredivisieclub N.E.C. vanaf 1993.

Paul Wouters (50)[bewerken]

Ontving op vrijdag 19 december de Zilveren Waalbrugspeld voor zijn verdiensten voor Harmonie Tarcisius.

KENNISBANK
Verder graven in de historie van stad en omgeving
FACEBOOK
Op de hoogte blijven van het laatste nieuws van het Huis
EDUCATIE
Projecten en maatwerk voor het onderwijs
VERHALEN
Verteld verleden