header wiki – Huis van de Nijmeegse Geschiedenis

Zilveren Waalbrugspeld 2012

Uit Huis van de Nijmeegse Geschiedenis

Ga naar: navigatie, zoeken

Nini Valk[bewerken]

Nini Valk-Corradi (75) kreeg op woensdag 12 januari de Zilveren Waalbrugspeld voor haar verdiensten als vrijwilliger voor zorginstelling Nieuw Malderborgh/De Zonnebaars gedurende 25 jaar.

Cobie Jolink[bewerken]

Cobie Jolink (61) kreeg op vrijdag 13 januari de Zilveren Waalbrugspeld voor haar verdiensten voor de Stichting Stedelijk 4 & 5 mei comité Nijmegen, gedurende 25 jaar.

Netty Claassen[bewerken]

Mevrouw A.J.M. Claassen (80) kreeg op zaterdag 21 april de Zilveren Waalbrugspeld voor haar verdiensten voor de Hatertse Vrouwen Vereniging gedurende 50 jaar.

Theo Bleeker en Bernardiene van Hees[bewerken]

Th.J.H. Bleeker (59) en mevrouw B.M.M. van Hees-Theunissen (58) kregen op vrijdag 11 mei de Zilveren Waalbrugspeld voor hun verdiensten als bestuurslid bij jeugdkoor Smile, gedurende 25 jaar.

Françoise Struycken[bewerken]

Mevrouw mr. F.M.J. Struycken-Albert (70) kreeg op vrijdag 11 mei de Zilveren Waalbrugspeld voor haar verdiensten voor de Stichting De Beide Weeshuizen, gedurende 28 jaar.

De heer Van Berkel[bewerken]

Dhr. F.R.G. van Berkel (74) kreeg op vrijdag 25 mei de Zilveren Waalbrugspeld voor onder meer zijn verdiensten als voorzitter van Het Gilde Nijmegen dat dit jaar haar 25 jarig jubileum viert.

Jos Kersten[bewerken]

De heer J.A.M. Kersten (51) kreeg op woensdag 13 juni de Zilveren Waalbrugspeld voor zijn verdiensten als directeur van de Stichting Werkgroep Integratie Gehandicapten gedurende 15 jaar.

Albert Wels[bewerken]

De heer A.H. Wels (85) kreeg op donderdag 14 juni de Zilveren Waalbrugspeld voor zijn verdiensten voor de fiBON, financieel beheer ouderen Nijmegen, gedurende 17 jaar.

Ben Groenen[bewerken]

De heer Groenen (77) kreeg op dinsdag 17 juni de Zilveren Waalbrugspeld voor zijn verdiensten voor Veilig Verkeer Nederland afdeling Nijmegen, gedurende 25 jaar.

Diny Verwaaijen[bewerken]

Diny Verwaaijen-Lamers (69) kreeg op zondag 19 augustus de Zilveren Waalbrugspeld voor haar verdiensten als vrijwilligster voor het Gemeenschapshuis van het Waterkwartier, gedurende 37 jaar.

Hans Bolland[bewerken]

Hans Bolland (57) kreeg op vrijdag 31 augustus de Zilveren Waalbrugspeld voor zijn verdiensten voor voetbalvereniging Oosterhoutse Sport Club (OSC). Hij is 15 voorzitter van OSC.

Emile Pennings[bewerken]

Emile Pennings (49) kreeg op zaterdag 22 september de Zilveren Waalbrugspeld voor zijn verdiensten als vrijwilliger voor Stichting Ontspanning en Recreatie (SOR) gedurende 20 jaar.

KENNISBANK
Verder graven in de historie van stad en omgeving
FACEBOOK
Op de hoogte blijven van het laatste nieuws van het Huis
EDUCATIE
Projecten en maatwerk voor het onderwijs
VERHALEN
Verteld verleden