header wiki – Huis van de Nijmeegse Geschiedenis

Zilveren Waalbrugspeld 2013

Uit Huis van de Nijmeegse Geschiedenis

Ga naar: navigatie, zoeken

Ronald Hendriks[bewerken]

Ronald Hendriks (49) kreeg op vrijdag 18 januari de Zilveren Waalbrugspeld voor zijn verdiensten als vrijwilliger voor de vereniging voor Sociaal Kultureel Jeugdwerk (SKJ), gedurende 25 jaar.

Clem Bongers[bewerken]

Clem Bongers (73) kreeg op maandag 15 april de Zilveren Waalbrugspeld voor zijn verdiensten als voorzitter van het COC gedurende 13 jaar, zijn voorzitterschap van de Adviescommissie Homo-/Lesbisch Beleid van de gemeente Nijmegen en zijn bestuurslidmaatschap van Stichting GAST.

Johan Merkus[bewerken]

Johan Merkus (86) kreeg op zondag 5 mei de Zilveren Waalbrugspeld voor zijn verdiensten als vrijwilliger voor het Oud Burgeren Gasthuis en ZZG Herstelhotel (voorheen verpleeghuis Margriet), gedurende 27 jaar.

Frans Vrolijks[bewerken]

De heer Vrolijks (79) kreeg op maandag 17 juni de Zilveren Waalbrugspeld voor zijn verdiensten voor de Katholieke Bond voor Ouderen (KBO Nijmegen) en de Seniorenraad, gedurende 13 jaar.

De heer Van Kruijsbergen[bewerken]

De heer Van Kruijsbergen (81) kreeg op zondag 18 augustus de Zilveren Waalbrugspeld voor zijn verdiensten als dirigent van het Gregoriaans koor van de Antonius Abt kerk, gedurende 15 jaar.

De heer Kouwenberg[bewerken]

De heer Kouwenberg (64) kreeg op zondag 6 oktober de Zilveren Waalbrugspeld voor zijn verdiensten als gastheer van de Zondag Middag Salon van COC Nijmegen, gedurende 24 jaar.

Martien de Goeij[bewerken]

De heer M.J.J. de Goeij (70) kreeg op dinsdag 22 augustus de Zilveren Waalbrugspeld voor zijn verdiensten voor de stichting De Zevensprong en de stichting Platvorm Tolhuis-Teersdijk, gedurende 11 jaar.

Gijs Hoogenboom[bewerken]

De heer G. Hoogenboom (77) kreeg op dinsdag 22 oktober de Zilveren Waalbrugspeld voor zijn verdiensten als adviseur en stadsgids bij Het Gilde Nijmegen gedurende de afgelopen 15 jaar.

Truus van den Berg-Kuppen[bewerken]

Mevrouw van den Berg (77) kreeg op vrijdag 25 oktober de Zilveren Waalbrugspeld voor haar verdiensten als vrijwilliger bij NEC, gedurende 40 jaar.

De heer De Bruijn[bewerken]

De heer H.L.F. de Bruijn (75) kreeg op donderdag 31 oktober de Zilveren Waalbrugspeld voor zijn verdiensten voor zangvereniging Cantemus en het Gemengd Koor Hatert, gedurende ruim 40 jaar.

Mevrouw Lucker[bewerken]

Mevrouw Th.A.A. Lucker (75) kreeg op donderdag 28 november de Zilveren Waalbrugspeld voor haar verdiensten als vrijwilliger bij de parochie van de Ontmoetingskerk en bij zorgcentrum De Orangerie, gedurende 40 jaar.

Ellen Hoogveld[bewerken]

Mevrouw P.G.W. Hoogveld (59) kreeg op vrijdag 20 december de Zilveren Waalbrugspeld voor haar verdiensten als vrijwilliger bij Stichting Het Kruispunt, gedurende 10 jaar.

KENNISBANK
Verder graven in de historie van stad en omgeving
FACEBOOK
Op de hoogte blijven van het laatste nieuws van het Huis
EDUCATIE
Projecten en maatwerk voor het onderwijs
VERHALEN
Verteld verleden