header wiki – Huis van de Nijmeegse Geschiedenis

Zilveren Waalbrugspeld 2015

Uit Huis van de Nijmeegse Geschiedenis

Ga naar: navigatie, zoeken

De heer H.P. Eggelaar[bewerken]

De heer H.P. Eggelaar (64) kreeg op vrijdag 16 januari de Zilveren Waalbrugspeld voor zijn verdiensten als vrijwilliger bij museum De Stratemakerstoren. Zilveren Waalbrugspeld voor de heer S.A. Teunissen. De heer S. A. Teunissen (Stasiou) (41) kreeg op vrijdag 13 februari de Zilveren Waalbrugspeld voor zijn verdiensten voor de Stichting Openbaar Carnaval Nijmegen (SOCN).

William Nijland[bewerken]

De heer W.J.M. Nijland (55) kreeg op woensdag 8 april de Zilveren Waalbrugspeld voor zijn verdiensten voor Stichting Fieldwork Foundation Nijmegen, zijn werk als wijkagent in centrum Nijmegen en als vrijwilliger bij SCE.

Mevrouw G. Ravensbergen[bewerken]

Mevrouw G. (Gerrie) Ravensbergen (69) kreeg op woensdag 22 april de Zilveren Waalbrugspeld voor haar verdiensten voor De Zonnebloem, afdeling Grootstal.

De heer J.C. Zegers[bewerken]

Koos Zegers (80) kreeg op zaterdag 6 juni de Zilveren Waalbrugspeld voor zijn verdiensten voor Quick 1888, gedurende 50 jaar.

De heer G.Th.M. Alofs[bewerken]

Gerard Alofs (65) kreeg op donderdag 11 juni de Zilveren Waalbrugspeld voor zijn verdiensten voor museum De Stratemakerstoren.

Mevrouw G.J. Vanlier[bewerken]

Truus Vanlier (69) kreeg op donderdag 2 juli de Zilveren Waalbrugspeld voor haar verdiensten voor Slachtofferhulp Nederland afdeling Nijmegen.

De heer M.F.L. Moonen[bewerken]

Thijs Moonen (51) kreeg op zondag 5 juli de Zilveren Waalbrugspeld voor zijn verdiensten voor gymnastiek- en turnvereniging De Hazenkamp.

De heer A.J.C. Seters[bewerken]

Ton van Seters (64) kreeg op zaterdag 5 september de Zilveren Waalbrugspeld voor zijn verdiensten voor Vereniging Dorpsbelang Hees en het Kronenburger Forum.

Huub Vromen[bewerken]

De heer H.J. Vromen (65) kreeg op woensdag 9 september de Zilveren Waalbrugspeld voor zijn verdiensten bestuurlijke werkzaamheden op het gebied van onderwijs en vrijwilligerswerk binnen de Stefanus parochie in Nijmegen.

Theo Adriaansen en Bert Ruiter[bewerken]

Th.J.G. Adriaansen en A.J. Ruiter kregen op zondag 13 september de Zilveren Waalbrugspeld voor hun verdiensten voor vele projecten in de wijk Neerbosch Oost in Nijmegen.

De heer P.R. Soete[bewerken]

De heer P.R. Soete (73) kreeg op zondag 20 september de Zilveren Waalbrugspeld voor zijn verdiensten voor de parochie De Goede Herder, gedurende 50 jaar.

Thea Hafmans[bewerken]

Mevrouw Th.Chr.J. Hafmans (64) kreeg op donderdag 10 december de Zilveren Waalbrugspeld voor haar verdiensten voor de RIBW, gedurende 38 jaar.

Christel Kokke[bewerken]

Mevrouw C.J.M. Kokke (77) kreeg op woensdag 16 december de Zilveren Waalbrugspeld voor haar verdiensten voor de Stichting Benedenstad en Buurtcentrum het Oude Weeshuis.

KENNISBANK
Verder graven in de historie van stad en omgeving
FACEBOOK
Op de hoogte blijven van het laatste nieuws van het Huis
EDUCATIE
Projecten en maatwerk voor het onderwijs
VERHALEN
Verteld verleden