header wiki – Huis van de Nijmeegse Geschiedenis

Zilveren Waalbrugspeld 2017

Uit Huis van de Nijmeegse Geschiedenis

Ga naar: navigatie, zoeken

Rinie Mollen[bewerken]

De heer M.A. (Rinie) Mollen (65) ontving een Zilveren Waalbrugspeld voor zijn jarenlange verdiensten als beheerder bij Creatief Centrum Nijmegen-Zuid.

Wil van den Broek[bewerken]

De heer W.J.G.M. (Wil) van den Broek (76) ontving een Zilveren Waalbrugspeld voor zijn jarenlange verdiensten als voorzitter, bestuurslid en vrijwilliger van de Stichting Koprol.

Antoinette Smijers en Mieke Stockmann-Aldenhuijsen[bewerken]

Mevrouw A.J.A.Th. (Antoinette) Smijers (74) en mevrouw M.H.C.J. (Mieke) Stockmann-Aldenhuijsen ontvingen een Zilveren Waalbrugspeld voor hun jarenlange verdiensten bij fiBON (stichting financieel Beheer Ouderen Nijmegen). Zilveren Waalbrugspelden voor Carel Veldhoven De heer C.M.M. (Carel) Veldhoven (58) ontvingen een Zilveren Waalbrugspeld voor zijn jarenlange verdiensten als voorzitter/vrijwilliger bij de Stichting Palliatieve Terminale Zorg Nijmegen (VPTZ).

Piet Schiltmans[bewerken]

De heer P.W. (Piet) Schiltmans (73) ontving een Zilveren Waalbrugspeld voor zijn jarenlange verdiensten als voorzitter van de Edelstenenbuurt Hatert en lidmaatschappen van diverse werkgroepen in Hatert.

Marion Borghuis[bewerken]

Mevrouw M.E. (Marion) Borghuis (63) ontving een Zilveren Waalbrugspeld voor haar jarenlange verdiensten voor Coöperatie integrale Huisartsenzorg Nijmegen (CiHN).

Hubert Hendriks[bewerken]

De heer H.C.W. (Hubert) Hendriks (67) ontving een Zilveren Waalbrugspeld voor zijn jarenlange verdiensten voor het Huis voor de Binnenstad, de Voedselbank en diverse andere organisaties.

Ellen van Eldik[bewerken]

Mevrouw E.C.C. (Ellen) van Eldik (56)ontving een Zilveren Waalbrugspeld voor haar verdiensten voor het damesvoetbal.

Ronald Goorden[bewerken]

De heer R. (Ronald) Goorden (40) ontving een Zilveren Waalbrugspeld voor zijn jarenlange verdiensten voor de evenementendienstverlening van het Rode Kruis Nederland, afdeling Nijmegen e.o.

Jan de Bruijn[bewerken]

De heer J.H.L. (Jan) de Bruijn (91) ontving een Zilveren Waalbrugspeld voor zijn jarenlange verdiensten met name als cursusleider tekenen bij de stichting StAAD.

Theo Terhaard[bewerken]

De heer T.H.J. (Theo) Terhaard (65) ontving een Zilveren Waalbrugspeld voor zijn jarenlange verdiensten als voorzitter van Atletiekvereniging Cifla.

Toine Lagro-Janssen[bewerken]

Mevrouw Em. Prof.dr. A.L.M. (Toine) Lagro-Janssen (69) ontvingen een Zilveren Waalbrugspeld voor haar jarenlange verdiensten bij het ontwikkelen van het tweede Centrum Seksueel en Familiaal Geweld in Nederland en haar consultatie- en adviesfunctie voor betrokkenen in de regio Nijmegen.

Anny Horstink en Rien Heijne[bewerken]

Mevrouw A.M.T. Horstink (76) en de heer R.A.M. Heijne (75) ontvingen een Zilveren Waalbrugspeld voor hun jarenlange inzet voor de stedenband Nijmegen-Masaya (SSNM) en ARCA (Arte Centro Americana).

Kiki Ehren[bewerken]

Mevrouw P.L.M. Ehren (63) ontving een Zilveren Waalbrugspeld voor haar verdiensten voor Humanitas afdeling Nijmegen e.o.

KENNISBANK
Verder graven in de historie van stad en omgeving
FACEBOOK
Op de hoogte blijven van het laatste nieuws van het Huis
EDUCATIE
Projecten en maatwerk voor het onderwijs
VERHALEN
Verteld verleden