header wiki – Huis van de Nijmeegse Geschiedenis

Zilveren Waalbrugspeld 2020

Uit Huis van de Nijmeegse Geschiedenis

Ga naar: navigatie, zoeken

Zilveren Waalbrugspeld voor Monique Hogenboom[bewerken]

Mevrouw M.E.A.H. (Monique) Hogenboom (56) is voorgedragen voor een Zilveren Waalbrugspeld voor haar jarenlange activiteiten en oprichting van de stichting Kinderdroomwens.

Zilveren Waalbrugspeld voor Wijnand van Dijk[bewerken]

De heer W. (Wijnand) van Dijk (71) is voorgedragen voor een Zilveren Waalbrugspeld voor zijn jarenlange vrijwilligerswerk voor wandelsportvereniging WIOS ’81 (Wandelen Is Ons Streven). De wandelsportvereniging heeft op dit moment meer dan 160 leden.

Zilveren Waalbrugspeld voor Ann Steine-Smith[bewerken]

Mevrouw A. (Ann) Steine-Smith (78) is voorgedragen voor een Zilveren Waalbrugspeld voor haar jarenlange bijdrage aan de Nijmeegse afdeling van het Nederlandse Rode Kruis en voor haar vrijwilligerswerk bij ZZG Zorggroep (verpleeghuis De Doekenborg).

Zilveren Waalbrugspeld voor Mathieu Fluit[bewerken]

De heer M. (Mathieu) Fluit (67) is voorgedragen voor een Zilveren Waalbrugspeld voor zijn jarenlange inzet als voorzitter van de vrienden van de Stamceldonorbank.

Zilveren Waalbrugspeld voor Peter Saleming en René Saleming[bewerken]

De heren P.Th. (Peter) Saleming (71) en de heer R. (René) Saleming (68) zijn voorgedragen voor een Zilveren Waalbrugspeld voor hun jarenlange inzet bij diverse activiteiten van de Kolpingvereniging Nijmegen.

Zilveren Waalbrugspeld voor Hans Thissen[bewerken]

De heer H. (Hans) Thissen (65) is voorgedragen voor een Zilveren Waalbrugspeld voor zijn initiatief tot en het oprichten van een Leerplein en een Wereldplein bij school De Lanteerne.

Zilveren Waalbrugspeld voor Gerard Mangnus[bewerken]

De heer G.J.M. (Gerard) Mangnus (66) is voorgedragen voor een Zilveren Waalbrugspeld voor zijn inzet om Nijmeegse burgers bewuster te maken van het belang van natuur en milieu en het vormgeven en uitbreiden van het Natuurmuseum Nijmegen en De Bastei.

Zilveren Waalbrugspeld voor Marcel Giebels[bewerken]

De heer M.M. (Marcel) Giebels (67) is voorgedragen voor een Zilveren Waalbrugspeld voor het 30 jaar lang bevorderen van de toegankelijkheid van de openbare ruimte en openbare gebouwen in Nijmegen voor mensen met een mobiele of zintuigelijke beperking.

KENNISBANK
Verder graven in de historie van stad en omgeving
FACEBOOK
Op de hoogte blijven van het laatste nieuws van het Huis
EDUCATIE
Projecten en maatwerk voor het onderwijs
VERHALEN
Verteld verleden