Vierdaagse in De Gelderlander

Uit Het Digitale Huis
Versie door Admin (overleg | bijdragen) op 2 aug 2023 om 17:00 (1 versie geïmporteerd)
(wijz) ← Oudere versie | Huidige versie (wijz) | Nieuwere versie → (wijz)
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Let op: deze website is momenteel onder constructie. Helaas zullen hierdoor niet alle pagina's naar behoren functioneren. Onze excuses voor het ongemak!

De Nijmeegse edities van De Gelderlander uit de periode 1856 tot en met 1956 kunnen via de internetpagina van het Regionaal Archief Nijmegen worden doorzocht op trefwoord en/of op datum. Voor treffers in de jaren twintig en dertig over de vierdaagse kunt u het beste de zoekterm ‘Afstandsmarschen’ gebruiken. Hieronder ziet u een aantal voorbeelden van artikelen uit de beginjaren. Na de Tweede Wereldoorlog kwamen er meerdere pagina’s en speciale bijlagen over de Vierdaagse in de Gelderlander.

In de studiezaal kunt u de Nijmeegse edities van De Gelderlander van 1957 tot 2005 digitaal bekijken. In het archief van de KNBLO en in de bibliotheek zijn krantenknipsels over de Vierdaagse tot 1980 opgenomen.

Artikelen, specials en foto’s en filmpjes over de Vierdaagsen van de laatste jaren en dit jaar kunt u vinden op de internetpagina van De Gelderlander.

Afbeeldingen


Commentaar

<comments hideForm="false"/> of, lees de overige commentaren ...