Schetsen door de eeuwen heen

In de voetsporen van Jozef Israëls

Naast mijn baan als Casemanager in de landelijke eerste tweede-lijnszorg, ontwerp en organiseer ik al heel wat jaren om mensen iets moois te kunnen brengen in de persoonlijke situatie waarin zij verkeren.

Dit kleintje kunst met titel Schetsen door de eeuwen heen is ook zo’n voorbeeld.

Iets wat ik als zesde generatie van Jozef Israels vorig jaar met veel enthousiasme aan mijn familie en dierbare vrienden heb gestuurd en wat me in de context van de reizende expositie nu een mooi initiatief leek om het ook aan u als genodigde of trouwe bezoeker aan te kunnen bieden.

Het is me al die jaren dan ook niet onopgemerkt gebleven dat het samen optrekken en beleven van kunst (of juist individueel) mensen vaak inspireert tot maken van (aan)tekeningen “over datgene wat ze in welke generatie dan ook delen, verbinden of weer willen doorgeven”.

Ik wens u hoe dan ook veel plezier toe in het maken van uw persoonlijke note!

Hartelijke groet,

Nienke van Weel