Vrijwilliger Social Media

Heb jij een hart voor cultuur, erfgoed en geschiedenis? Draag dan jouw steentje bij aan onze laagdrempelige locatie voor ontmoeting en cultuurhistorie! Het Huis van de Nijmeegse Geschiedenis is op zoek naar een vrijwilliger Marketing & Communicatie voor het beheer van onze social media.

In de Mariënburgkapel in hartje Nijmegen creëert het Huis van de Nijmeegse Geschiedenis een plek waar iedereen welkom is om het rijke verleden van onze regio te ontdekken, om jouw verhaal te vertellen en om jezelf te ontwikkelen. Onze tentoonstellingen en activiteiten zijn voor en van alle Nijmegenaren. Wij nemen een actieve en betrokken rol aan in het erfgoedveld en zoeken de verbinding met bewoners, bezoekers, ondernemers en andere instellingen.

Wat ga je doen?
Binnen het vrijwilligersteam Marketing & Communicatie bedenk en ontwikkel je gezamenlijk nieuwe campagnes en uitingen. Binnen de uitvoering houd jij je in het bijzonder bezig met onze sociale media, zoals Instagram, Facebook en LinkedIn.

Wat hebben wij te bieden?
Je komt terecht in een klein team van hoofdzakelijk studenten en starters waarbinnen je de ruimte krijgt om praktijkervaring op te doen en jezelf verder te ontwikkelen. Het team maakt onderdeel uit van een gezellige groep vrijwilligers die zich met veel enthousiasme inzetten voor cultuur en erfgoed in onze regio. 

Enthousiast geworden? Stuur jouw motivatie naar vacatures@hvdng.nl. Wij nodigen je graag uit voor een kennismaking! Voor inhoudelijke vragen kun je ook telefonisch contact opnemen met onze vrijwilligerscoördinator Huub Vilé: 06 48907179.

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.