header wiki – Huis van de Nijmeegse Geschiedenis

Zilveren Waalbrugspeld 2016

Uit Huis van de Nijmeegse Geschiedenis

Versie door RAN114 (overleg | bijdragen) op 17 mei 2019 om 11:12 (Nieuwe pagina aangemaakt met '===Ton Cobussen=== Mevrouw A.C.M. (Ton) Cobussen- van der Burgt (86) ontving een Zilveren Waalbrugspeld voor haar verdiensten voor de ziekensectie van St. Stephanus...')
(wijz) ← Oudere versie | Huidige versie (wijz) | Nieuwere versie → (wijz)
Ga naar: navigatie, zoeken

Ton Cobussen[bewerken]

Mevrouw A.C.M. (Ton) Cobussen- van der Burgt (86) ontving een Zilveren Waalbrugspeld voor haar verdiensten voor de ziekensectie van St. Stephanusparochie.

Hans Slavenburg[bewerken]

De heer J.H. (Hans) Slavenburg (75) ontving voor zijn verdiensten voor zijn jarenlange vrijwilligerswerk voor onder andere Vluchtelingenwerk en de Raad voor Levensbeschouwing en Religie de Zilveren waalbrugspeld.

Bert Bloo[bewerken]

De heer A.M. (Bert) Bloo (70) ontving voor zijn verdiensten voor onder andere de stichting Cultuur Criterium en STIENEO, de Zilveren waalbrugspeld; aansluitend aan de uitvoering van de laatste Bachcantate van het seizoen, Cantate BWV 24 “Ein ungefärbt Gemüte” door de Stichting Bach Cantates.

Berry van Run[bewerken]

De heer Bernard Petrus Cornelis (Berry) van Run (63) ontving een Zilveren Waalbrugspeld voor zijn jarenlange inzet voor (vaak kwetsbare) leerlingen in Nijmegen en omgeving.

Magda van Druten[bewerken]

Mevrouw M.G. (Magda) van Druten-Dingemans (75) ontving een Zilveren Waalbrugspeld voor haar jarenlange verdiensten als vrijwilliger bij diverse organisaties in Lent en haar inzet bij de adviescommissie Seniorenraad.

André Bronzwaer en Gerard op het Veld[bewerken]

De heren mr. A.K.F.M. (André) Bronzwaer (73) en drs. G.J.J. (Gerard) op het Veld (70) ontvingen een Zilveren Waalbrugspeld voor hun jarenlange verdiensten als bestuursleden van de Nijmeegse Stichting voor Kamermuziek (NSvK).

Jan Nillesen[bewerken]

De heer J.Th.W.M. (Jan) Nillesen (70) ontving voor een Zilveren Waalbrugspeld voor zijn jarenlange verdiensten als regent/bestuurslid bij de Stichting de Beide Weeshuizen.

Frans Houtbeckers[bewerken]

De heer F.M.G. (Frans) Houtbeckers (71) ontving een Zilveren Waalbrugspeld voor zijn jarenlange verdiensten als vrijwilliger bij de Stichting GAST. Zilveren Waalbrugspeld voor Claartje van Ginneken

Mevrouw C.Th.M.A. van Ginneken[bewerken]

Mevrouw C.Th.M.A. (Claartje) van Ginneken (74) is voorgedragen voor een Zilveren Waalbrugspeld voor haar jarenlange verdiensten als vrijwilliger bij de Stichting Palliatieve Terminale Zorg Nijmegen (VPTZ).

Industriële Kring voor Nijmegen en omgeving[bewerken]

De Industriële Kring voor Nijmegen en omgeving ontving ter gelegenheid van hun 70-jarig jubileum voor hun verdiensten voor het Nijmeegse bedrijfsleven een Zilveren Waalbrugspeld.

KENNISBANK
Verder graven in de historie van stad en omgeving
FACEBOOK
Op de hoogte blijven van het laatste nieuws van het Huis
EDUCATIE
Projecten en maatwerk voor het onderwijs
VERHALEN
Verteld verleden