header wiki – Huis van de Nijmeegse Geschiedenis

Zilveren Waalbrugspeld 2019

Uit Huis van de Nijmeegse Geschiedenis

Versie door Gem3CaSc (overleg | bijdragen) op 21 feb 2020 om 14:27
(wijz) ← Oudere versie | Huidige versie (wijz) | Nieuwere versie → (wijz)
Ga naar: navigatie, zoeken

Zilveren Waalbrugspeld voor Ankie Jansen-Groenen[bewerken]

Mevrouw J.C.M. Jansen-Groenen (68) is voorgedragen voor een Zilveren Waalbrugspeld voor haar jarenlange verdiensten als voorzitter bij het Steunfonds Parochie Heilig Sacrament, Zonnebloem Brakkenstein en in verschillende functies bij meerdere organisaties en verenigingen.

Zilveren Waalbrugspeld voor Gijsbert van Middendorp[bewerken]

De heer G. van Middendorp (80) is voorgedragen voor een Zilveren Waalbrugspeld voor zijn jarenlange verdiensten als vrijwilliger bij de Stichting Bewoners Budgetgroep N.B.O. (Neerbosch-Oost).

Zilveren Waalbrugspeld voor Eric van Gaalen[bewerken]

De heer H.A.A. van Gaalen (Eric) (49) is voorgedragen voor een Zilveren Waalbrugspeld voor zijn jarenlange inzet voor economische groei en ontwikkeling van Nijmegen.

Zilveren Waalbrugspeld voor Lina Domacassé[bewerken]

Mevrouw L.M. (Lina) Domacassé is voorgedragen voor een Zilveren Waalbrugspeld voor haar jarenlange inzet voor de samenleving en met name voor de zwakkeren in de samenleving. Mevrouw Domacassé zet zich inmiddels al jarenlang in voor de zwakkeren in de samenleving, niet alleen op cultureel maar ook op sociaal gebied. Zij heeft met haar dansschool Amanné als een van de voortrekkers na de orkaan Irma een benefietbijeenkomst ‘Nijmegen Danst voor Sint Maarten’ georganiseerd. Dit leverde een cheque op van € 805 (entreegelden). Zij is ook zelf naar Sint Maarten gegaan om hulp aldaar te bieden.

Zilveren Waalbrugspeld voor Ans Rikken-Koornneef[bewerken]

Mevrouw A. Rikken-Koornneef (Ans) (68) is voorgedragen voor een Zilveren Waalbrugspeld voor haar jarenlange verdiensten als vrijwilligster bij badmintonvereniging ‘t Pluumke-Lent.

Zilveren Waalbrugspeld voor Robbie Veenendaal[bewerken]

De heer R. (Robbie) Veenendaal (40) is voorgedragen voor een Zilveren Waalbrugspeld voor zijn jarenlange inzet voor Fieldwork Foundation Nijmegen.

Zilveren Waalbrugspeld voor Giel Kok[bewerken]

De heer M.J.E. Kok (Giel) (83) is voorgedragen voor een Zilveren Waalbrugspeld voor zijn jarenlange bijdrage aan de sport in Nijmegen, met name op voetbalgebied.

===Zilveren Waalbrugspeld voor de heer Gerard Lebbink en Alie Lebbink-Hoogveld De heer Lebbink (87) en Mevrouw Lebbink-Hoogveld (84) zijn voorgedragen voor een Zilveren Waalbrugspeld voor hun jarenlange verdiensten als vrijwilliger bij ZZG Zorggroep.

Zilveren Waalbrugspeld voor mevrouw Dijkstra- Van de Wolf[bewerken]

Mevrouw (Renata) Dijkstra (62) is voorgedragen voor een Zilveren Waalbrugspeld voor haar jarenlange bijdrage in de commissie Jeugd, Maatschappelijke opvang en Gehandicaptenbeleid (JMG) - met name voor mensen met een beperking.

Zilveren Waalbrugspeld voor Jan Rikken[bewerken]

De heer J.A.L. (Jan) Rikken (74) is voorgedragen voor een Zilveren Waalbrugspeld voor zijn jarenlange inzet voor de Wijkraad Lent (de vroegere Dorpsraad Lent).

Zilveren Waalbrugspeld voor Jan Rikken[bewerken]

De heer J.A.L. (Jan) Rikken (74) is voorgedragen voor een Zilveren Waalbrugspeld voor zijn jarenlange inzet voor de Wijkraad Lent (de vroegere Dorpsraad Lent).

Zilveren Waalbrugspeld voor Joska van der Meer[bewerken]

Mevrouw J.A.M.F. Veldhorst-van der Meer (52) is voorgedragen voor een Zilveren Waalbrugspeld voor haar jarenlange bijdrage aan voor haar jarenlange vrijwilligerswerk bij de Ontmoetings-kerk en inzet voor de wijk Dukenburg.

Zilveren Waalbrugspeld voor Peter van Riel[bewerken]

De heer P.H. (Peter) van Riel (62) is voorgedragen voor een Zilveren Waalbrugspeld voor activiteiten met betrekking tot Indisch Nijmegen: Stichting Arisan Indonesië, stichting Platform Indische Organisaties Nijmegen en omgeving, stichting Pelita, comité Indië herdenking en beroepsmatig: Maasland uitgeverij.

Zilveren Waalbrugspeld voor Lies Murphy-Phoelich[bewerken]

Mevrouw E. (Lies) Murphy-Phoelich (78) is voorgedragen voor een Zilveren Waalbrugspeld voor haar jarenlange inzet voor Stichting De Zonnebloem.

KENNISBANK
Verder graven in de historie van stad en omgeving
FACEBOOK
Op de hoogte blijven van het laatste nieuws van het Huis
EDUCATIE
Projecten en maatwerk voor het onderwijs
VERHALEN
Verteld verleden